Cateva lucrari din

Portofoliu

Casa familiala in regim parter

Stilul arhitectural mediteranian este scos in evidenta de ferestrele si usile boltite.Finisajele propuse se limiteaza la combinatia dintre tencuieli decorative colorate si placarea cu piatra naturala aparenta.

Nivelul parterului este dedicat activitatilor de zi si se compune din living, bucatarie, birou si alte spatii tehnice complementare – camera tehnica multifunctionala, grup sanitar.

Mai mult »

Cu o arhitectura indrazneata si compacta, proiectul ofera o compartimentare cat se poate de unica. Casa este alcatuita din parter si mansarda. Suprafata la sol este generoasa, si nu face decat sa ne duca cu gandul la generozitatea arhitectilor in momentul conceperii acestui proiect. Odata intrati in interior, avem parte de o camera de zi foarte spatioasa, care se imbina perfect cu o bucatarie in stil american.

Mai mult »

Arhitectura proiectului este realizata la cei mai inalti parametri, intregul ansamblu fiind unul aerisit si extrem de bine compartimentat.Proiectul propune o casă de dimensiuni medii, fermecătoare pentru o familie de 3-4-persoane, cu o prezenta distinsa in orice context.

Zona parterului creează o zona de zi cu un living confortabil, bucătărie și o sală de mese spațioasă. La parter sunt programate de asemenea un birou confortabil separat , toaleta, vestibulul și o sală funcțională , cu acces la grădină.

Mai mult »

O opțiune potrivita pentru o familie moderna care isi doreste o casa comoda si practica. Eleganta arhitecturala este generata de atentia acordata detaliilor, liniile clare ale fatadelor, jocul de tip plin-gol al volumelor si contrastul materialelor. Suprafetele tratate in ansamblu si contrastul materialelor ofera o imagine atractiva arhitectural.

Mai mult »

Casa familiala in regim parter + etaj. Arhitectura moderna este generata de liniile moderne si atentia pentru detalii, precum si de jocul subtil al volumelor. Din punct de vedere functional, planul parterului este compartimentat simplu dar in acelasi timp practic, cu o zona de zi compusa din living, bucatarie, birou si spatii tehnice.

Mai mult »

Acest proiectul propune o locuinta cu mansarda, de dimensiuni medii spre mari, cu o arhitectura contemporana. Pornind de la o volumetrie traditionala, de casa cu acoperis in 2 ape, proiectul va adaugat peste acest “strat suport” un design modern, care se bazeaza pe combinatia de finisaje si dispunerea lor, vitraje largi cu geometrii riguroase

Mai mult »

Proiectul propune o locuință cu o siluetă simplă, familială, cu design clasic, de bun gust. Detaliile și finisajele oferă proiectului o notă elegantă, datorită alternanței dintre tencuială deschisă și cea închisă care completează combinația cromatică plăcută a casei. Planul este divizat in zona de living și o zona de noapte. Astfel casa este confortabila si usor de utilizat

Mai mult »

Aceasta casa are un regim de inaltime parter si mansarda cu un stil arhitectural simplu, elegant, reusind sa se impuna prin culoarea tencuielii decorative. Compartimentarea este realizata simplu, dar in acelasi timp cu gust. La parter avem bucataria cu sala de mese si un living spatios, despartite de culoarul de la intrare. Tot aici mai regasim un grup sanitar si un spatiu tehnic. La etaj gasim doua dormitoare si o baie cu o suprafata generoasa.

Mai mult »

Case familiale in regim parter + etaj, cu o suprafata construita de 201.06 mp. Punctul forte al acestor case, pe langa sistemul constructiv si compartimentarea utila, este arhitectura echilibrata, ce poate fi observata din orice unghi ai privi casa. Parterul ne ofera un living si o bucatarie foarte spatioase. La etaj putem gasi 3 dormitoare, doua dintre ele avand baie proprie.

Mai mult »

Patru case familiale care imbina clasicul cu modernul. Construite pe o suprafata de 140 m2, pe doua nivele, ofera cu generozitate comfortul necesar unor familii numeroase. Spatiile interioare ample scot in valoare rafinamentul si eleganta designului modern.

Mai mult »

Un hotel cu 3 etaje construit pentru a satisface nevoia dumneavoastra de relaxare. O arhitectura moderna, cu suprafete curbate ce pun in lumina balcoanele generoase. Camerele sunt spatioase, calduroase pe timpul iernii datorita anveloparii de cea ma buna calitate.

Mai mult »

Proiectul propune doua case familiale, pe doua nivele, cu un design simplu dar in acelasi timp modern si elegant, destinat unei familii numeroase. Detaliile de tamplarie precum si pazia vor adauga un plus de utilitate si expresivitate fatadelor.

Mai mult »

Imaginea exterioara a caselor sugereaza ideea de casa traditionala, privita fiind prin prisma acoperisului inclinat. Designul simplu le recomanda oricaror familii tinere, aflate la inceput de drum in viata, insa si persoanele ceva mai in varsta ar putea sa abordeze aceste proiecte. Din punct de vedere functional, compartimentarea este realizata simplu, dar in acelasi timp practic, cu o zona de zi compusa din living, bucatarie, birou si spatii tehnice si dormitoare, la etaj gasind de asemenea doua dormitoare cu bai proprii.

Mai mult »